top of page

Deelnemers businessclub knokken voor ticket Champions League Taverzo

Businessclubdeelnemers Ruud van Graafeiland (Benelux Group) en Jacob de Boer (De Boer Maatwerk in Keukens) zetten zich als ondernemers al jaren in voor tafeltennisvereniging Taverzo. Deze inzet heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Taverzo nu meespeelt op het allerhoogste niveau in Europa. Het tij dreigt nu te keren.

Foto: Jörg Fuhrmann

Al sinds 2011 neemt Taverzo deel aan de Europese clubcompetitie. Wat in 2011 begon als een experiment, groeide uit tot een groot sportief en sociaal terugkerend hoogtepunt. Groepen enthousiaste supporters die meereisden naar verre oorden, volle zalen in diverse sporthallen in Zoetermeer én deelname aan de kwartfinales in de Europacup. Resultaat: sinds vorig jaar heeft Taverzo recht op een plek in de Champions League!

Mede door de steun van enkele ondernemers en van de gemeente Zoetermeer hebben de tafeltennissers van Taverzo dit weten te bereiken. Deelname aan de Champions League voor landskampioenen staat voor Taverzo nu echter op de tocht, nu er geen middelen meer uit het budget voor topsportondersteuning beschikbaar worden gesteld.

Ruud van Graafeiland van de Benelux Group (Enjoy & Deploy) probeert deelname aan de Champions League alsnog veilig te stellen.

Comentários


bottom of page