top of page

De Drie Ballonnen gaat verder als Junis Kinderopvang

Per januari 2022 gaat Netwerk Zoetermeer Businessclub deelnemer De Drie Ballonen samen verder met, en onder de naam van, Junis Kinderopvang. Voor de organisaties een logische stap, aangezien er al jarenlang intensief samen wordt gewerkt.


Junis staat al meer dan 40 jaar voor kwaliteit in kinderopvang in Alphen aan den Rijn en Bodegraven. De Drie Ballonnen was een op zichzelf staande kwalitatieve kinderopvangorganisatie in Zoetermeer en is in 2015 door Junis overgenomen. Per januari opereert De Drie Ballonnen dus ook onder de naam van Junis Kinderopvang.


De organisaties groeiden steeds meer naar elkaar toe en werkten inmiddels al met dezelfde visie, pedagogiek en methodieken. Door deze samenwerking en collegialiteit waren de organisaties in de dagelijkse praktijk al één organisatie. Vanaf 1 januari dragen ze ook dezelfde naam: Junis Kinderopvang. Als één organisatie kan er op meerdere vlakken efficiënter worden gewerkt, wat tijd en geld bespaart. Hierdoor kan er meer geïnvesteerd worden in innovatie en kwalitatief goede kinderopvang.


Het bestuur en de medewerkers van Netwerk Zoetermeer wensen deze nieuwgevormde organisatie heel veel succes!

Comments


bottom of page