top of page

De Beaujolais Primeur Party is afgelast

Gezien de maatregelen die afgelopen vrijdag in de persconferentie zijn afgekondigd, is er helaas besloten dat de Beaujolais Primeur Party niet kan doorgaan. Lees hieronder een persoonlijk bericht vanuit Maurice Brancart en Ruud Steggerda.


Beste businessclubdeelnemers,


Tegelijk met onze voorbereidingen, om na een jaar afwezigheid weer de Beaujolais Primeur Party te organiseren, loopt helaas het aantal positieve testen in Nederland weer flink op. De overheid heeft op 12 november nieuwe, strenge maatregelen afgekondigd. Naar aanleiding hiervan zien we helaas geen andere mogelijkheid dan de Beaujolais Primeur Party opnieuw niet door te laten gaan.


We willen hierin onze verantwoordelijkheid nemen: de gezondheid van onze leden, relaties en overige bezoekers is voor ons het allerbelangrijkst. We hopen dat we, als Hotel Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag, in samenwerking met Netwerk Zoetermeer, op een andere manier later dit jaar samen nog een activiteit kunnen organiseren.


Voedselbankactie & wijnen

De aftrap voor de Voedselbankactie tijdens de Beaujolais Primeur Party komt hiermee ook te vervallen. Wel zijn we blij dat we kunnen melden dat er al veel mooie donaties zijn binnengekomen. Met de opbrengst wordt er bij het Golden Tulip Hotel een kerstdiner georganiseerd voor voedselbankgezinnen, voor wie het niet vanzelfsprekend is om uit eten te gaan. Daarnaast ontvangen alle gezinnen een presentje dat zorgt voor veel gezelligheid tijdens de feestdagen.


Wil je ook bijdragen aan onze Voedselbankactie? Dat kan al door het kopen van één of meer flessen mooie rode wijn (Vinas del Vero el Arino Merlot Cabernet Sauvignon 2018). Afhankelijk van je bijdrage verdien je er zelfs een feestelijke magnumfles Cava mee (Vilarnau Cava Brut). De ‘aangeschafte’ flessen kunnen donderdag 18 november tussen 12.00 en 19.00 uur opgehaald worden bij Hotel Golden Tulip aan de Kinderen van Versteegplein 18 te Zoetermeer. Lukt het niet om donderdag je fles(sen) op te halen, dan horen we dit graag zodat je dit op een ander moment kunt doen.


Nieuwsgierig naar de actie? Kijk dan op voedselbankactie.nl. Namens de voedselbank, dank voor je medewerking!

p.s. Stel je na donatie je flessen wijn / cava liever beschikbaar voor het kerstdiner? Laat dit dan weten aan Angela.


Voor nu, blijf gezond en pas goed op je naasten.


Ruud Steggerda Maurice Brancart

Directeur Netwerk Zoetermeer General Manager Golden Tulip Zoetermeer

Comments


bottom of page