top of page

Corona Update en beleef weer meer lokaal!

Binnen Zoetermeer is iedereen goed bezig met het ondernemen binnen de gestelde coronamaatregelen. Onlangs zijn er nieuwe versoepelingen aangekondigd en dit zorgt voor meer mogelijkheden, al is dit niet voor iedereen genoeg om weer volledig ervoor te gaan. Netwerk Zoetermeer wil iedereen oproepen om zoveel mogelijk lokaal te consumeren.


Netwerk Zoetermeer overlegt samen met andere brancheorganisaties regelmatig constructief met de wethouders Iedema (Economie) en Van Driel (Werk & Inkomen) over de situatie rond corona. Enerzijds zijn we blij dat een periode van nieuwe versoepelingen is ingegaan. Anderzijds zien we dat veel ondernemers tegen complicaties en stroperigheid aanlopen bij het regelen van hun compensatie. Ervaringen uit de verschillende branches worden gedeeld in dit overleg en daar waar nodig worden extra stappen gezet om maatwerk te leveren. We zijn blij dat het college de samenwerking zoekt en we blijven met de andere gesprekspartners op zoek naar verdere verbeteringen.


Nu ook de niet-essentiële winkels en diensten weer aan de slag mogen wil Netwerk Zoetermeer iedereen oproepen om zoveel mogelijk lokaal te consumeren en aankopen te doen. Onze ondernemers hebben veel in te halen en kunnen het goed gebruiken!

Steun onze ondernemers daar je kunt, is het niet door te handelen, dan wel door eens met elkaar te wandelen. Jouw ervaring of netwerk kan misschien net het verschil maken op de weg terug naar winstgevendheid.

コメント


bottom of page