top of page

Congres: het belang van digitalisering voor jouw onderneming

Digitalisering staat hoog op de agenda van veel ondernemers. Netwerk Zoetermeer businessclublid PragmatiQ organiseert op 2 november a.s. een grootschalig en inspirerend congres rondom het thema digitalisering: Lowcode & Nocode BeNeLux Summit 2022. Hierbij zijn de deelnemers van de Netwerk Zoetermeer Businessclub van harte welkom. Locatie: Jaarbeurs Utrecht.

Organisaties moeten wendbaarder worden en nieuwe oplossingen sneller dan ooit kunnen leveren. Hierin hebben business en IT dezelfde belangen: versnellen en innoveren, zonder belemmeringen. Dit is waarom low/no-code is uitgegroeid tot een drijvende kracht voor transformatie. Dat gaat gepaard met een enorme versnelling van de ontwikkeltijd en een verlaging van de kosten. Het vormt de basis voor een sterk onderscheidend vermogen binnen de branche waarin je actief bent.


De wereld van softwareontwikkeling verandert in rap tempo; traditioneel programmeren van software verdwijnt meer en meer naar de achtergrond en nieuwe technologieën maken het mogelijk om tot 10x sneller software oplossingen te ontwikkelen, die goed onderhoudbaar zijn én mee kunnen schalen met de veranderende behoeften van de ondernemer.


Dit en meer op de Lowcode & Nocode Benelux Summit 2022 op 2 november a.s. Interesse in dit leerzame congres? Aanmelden voor businessclubleden is gratis en kan via de eventwebsite.

Comments


bottom of page