top of page

Colour your performance roadshow 2022

In samenwerking met de ADO Business Club, Business Netwerk Haaglanden, LEVEN! Magazine, MKB Westland en Netwerk Zoetermeer organiseert deelnemer Canon Business Center op maandag 16 mei 2022 een interessante, regio-overstijgende netwerkborrel. Deze borrel is gekoppeld aan de Colour your performance roadshow en biedt ondernemers in de regio de mogelijkheid om kennis te maken met ondernemers uit ander businessclubs en zakelijke netwerken.

De borrel zelf start om 17.00 uur in de ADO Club Lounge aan het Haags Kwartier 55 in Den Haag. Om 18.00 uur wordt special guest Mario van der Ende, oud internationaal FIFA-scheidsrechter, aan de tand gevoeld door Dennis Mulder, manager van CBC Den Haag.


Voorafgaand aan de borrel ben je van harte welkom voor een bezoek aan de Colour your performance roadshow, die tussen 9.30 en 17.00 uur wordt georganiseerd. Er staat gedurende de dag een grote truck van Canon Business Center voor de ingang van het voetbalstadion van ADO Den Haag. Deze mobiele showroom is voorzien van diverse high-tech oplossingen om efficiënt (samen) te kunnen werken, zowel op kantoor en thuis als onderweg.


Uiteraard word je ontvangen met koffie of thee en iets lekkers, waarna je je kunt laten inspireren door Canon's visie op hybride werken en door productdemonstraties. Overdag worden er ook persoonlijke rondleidingen gegeven door het stadion van ADO Den Haag.


Heb je belangstelling om hierbij aanwezig te zijn en andere ondernemers uit de regio te ontmoeten? Meld je dan aan via onderstaande knop.Comments


bottom of page