top of page

BleiZo-Werkt.nl / Acht Uitzendburo verhuisd!

Businessclubdeelnemer BleiZo-Werkt.nl is verhuisd naar een nieuw kantoor in Bleiswijk. Als onderdeel van Acht Uitzendgroep was het bureau 25 jaar gevestigd in Zoetermeer. Het pand aan de Wattstraat voldeed niet meer en na enig zoekwerk kwam het bedrijf in Bleiswijk terecht. Om deze reden is ook de werknaam Zoetermeer-Werkt.nl aangepast naar BleiZo-Werkt.nl.

Erik Hoogink

BleiZo-Werkt.nl zendt personeel op vmbo- en mbo-niveau uit en richt zich onder andere op het grote nieuwe bedrijventerrein tussen Zoetermeer en Bleiswijk. Momenteel zit de organisatie in de opstartfase en zijn ze druk bezig om de "kaartenbak" te vullen. Inmiddels zijn de eerste vacatures al geplaatst op de website. BleiZo Werkt richt zich onder andere op vacatures op het gebied van administratie, logistiek, schoonmaak, horeca en callcenters.

Op dit moment wordt de website vernieuwd en voor het einde van dit jaar zal de nieuwe website live gaan.


De Acht Uitzendgroep is lid van de NBBU en gecertificeerd volgens de NEN-4400 normering. Voor een opdrachtgever geeft dit de zekerheid dat er zaken gedaan wordt met een volledig gecertificeerd uitzendbureau. Naast het uitzenden via BleiZo-Werkt.nl is Acht Uitzendbureau landelijk actief in de slagersbranche, het bureau voor vakbekwame slagers. Verder wordt er aan ZZP-bemiddeling gedaan via Acht-ZZP.nl.


Wij feliciteren BleiZo-Werkt.nl met de verhuizing en wensen het team veel succes op de nieuwe locatie!


Het nieuwe adres is:

Marconistraat 6

2665 JE Bleiswijk


Wil je contact opnemen? Dan kan dat via:

Info@acht-uitzendgroep.nl of 079 361 72 66

Commentaires


bottom of page