Oranje balkje_Tekengebied 1.png
Everybody listens to the radio
Blauwe achtergrond_Tekengebied 1.jpg
Radio NRG079.png

Zoetermeer zet ondernemers in het zonnetje op radio NRG 079

 

Op de Dag van de Ondernemer op vrijdag 19 november wordt een aantal ondernemers uit Zoetermeer in het zonnetje gezet. Dit zijn ondernemers die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd of die zijn opgevallen door hun onderscheidende manier van werken.

 

De gemeente Zoetermeer en de businessclub van Netwerk Zoetermeer organiseren die dag voor alle ondernemers een speciaal radioprogramma met een live videostream: Radio NRG 079 (uit te spreken als “radio energy Zoetermeer”).

 

Studiogasten zijn diverse ondernemers die kunnen inspireren en goede voorbeelden van onderscheidend ondernemerschap delen.

Tijdens het programma wordt er ook regelmatig geschakeld naar een ondernemer in de stad zelf en wordt er veel muziek met “energy” gedraaid.

 

De presentatie is in handen van Niek Brinkman, marketeer en adviseur bij Loyals, en Ruud Steggerda, directeur van Netwerk Zoetermeer en vertegenwoordiger van het Zoetermeerse bedrijfsleven.

Zij worden proactief bijgestaan door Jan Iedema, wethouder economie en onderwijs. Hij gaat tijdens een gedeelte van het radioprogramma als co-host en muzieksamensteller mee in gesprek met de gasten aan tafel. Margreet van Driel, wethouder arbeidsmarkt en sociale zaken, neemt aan tafel plaats rond het thema banen en kansen.

Luister én kijk op 19 november via deze pagina van 10.00 tot 14.00 uur mee met NRG079!

Logo Zoetermeer kleur v1.jpg
AW LOGO ZOETERMEER CITY_png.png
NZ_logo_RGB.png

Je wil toch niets

als laatste weten?

#netwerkZMbusiness

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle