top of page
Oranje achtergrond_Tekengebied 1.jpg
KUNST- & CULTUURPRIJS

Kunst- & Cultuurprijs Zoetermeer 2022

Donderdag 23 februari 2023

bij CKC & partners

Kunst- & Cultuurprijs 2022

Ieder jaar organiseert Netwerk Zoetermeer namens de gemeente de Kunst- & Cultuurprijs Zoetermeer. Hierbij eren we de meest creatieve, bijzondere of indrukwekkende culturele initiatieven van dat jaar.​


Zoetermeerders kunnen mensen of groepen nomineren die zich het afgelopen jaar op een verrassende of vernieuwende manier hebben onderscheiden op het gebied van kunst en cultuur. Ken jij iemand die deze prijs moet winnen? Bijvoorbeeld een onderscheidende kunstenaar, een bijzonder project dat verrassend uit de hoek kwam of een festival dat door een enorm aanpassingsvermogen toch kon doorgaan.

 

Een vakkundige jury o.l.v. wethouder Blansjaar (Cultuur) beoordeelt vervolgens welke van deze initiatieven of personen de prijs in ontvangst mag nemen. 


Als extra prijs wordt ook de Stimuleringsprijs uitgereikt. Deze prijs gaat naar een opkomend talent in de kunst- en cultuurbranche van Zoetermeer. Dit kan ook een persoon of groep zijn die zich het afgelopen jaar enorm heeft ingezet op een bijzondere wijze. Ook voor deze prijs kunnen inwoners initiatieven nomineren, waarna de jury de winnaar kiest. 

 

Benieuwd wie er op 23 februari met de Kunst- & Cultuurprijs of de Stimuleringsprijs naar huis gaat? Houd de websites van Storytellers en CKC&partners in de gaten voor meer informatie!

Nomineer nu!

Bedankt voor jouw inzending!

De periode om nominaties aan te dragen is verstreken!

Netwerk Zoetermeer stelde bijna 30 jaar lang met trots het evenementenprogramma van Zoetermeer samen, door tientallen organisatoren in de stad financiële en inhoudelijke ondersteuning te bieden en als stichting zelf gratis toegankelijke evenementen te organiseren.

Per 1 januari 2023 is Netwerk Zoetermeer niet meer het aanspreekpunt voor de Kunst- & Cultuurprijs Zoetermeer. Je kan terecht bij Bureau CitymarketingStorytellers en CKC&partners.

CULTUUR
SAMEN EREN WE
bottom of page