Oranje balkje_Tekengebied 1.png
What happens at
the festival

stays at the festival :)

Oranje achtergrond_Tekengebied 1.jpg
Logo_CultuurWinter.png

De UITparade zoekt de bestaande grenzen van theater op een speelse manier op!

Tijdens het evenement vinden op allerlei bijzondere plekken in het Stadstheater er kleine, verrassende voorstellingen plaats van rond de 10 minuten. Denk hierbij aan plekken als de

laad & los ruimte, op het balkon en nog een paar andere locaties waar je als publiek geen voorstellingen gewend bent. Bezoek zo unieke optredens van vele creatieve Zoetermeerse partners in samenwerking met het geweldige Stadstheater.

Deze nieuwe editie staat in de startblokken voor donderdag 27 mei 2021. D.m.v. een gratis registratie is de UITparade 'ready to go' om alle creatieve en speelse voorstellingen te laten zien. 

Op 27 mei is de eerste uitzending van de UITparade te zien om 19:30 uur en de tweede uitzending om 21:00 uur. Beiden helemaal voor niks! Dus zet het in je agenda, pak je popcorn en geniet!

DE MAKERS
#knap&creatief
Oranje achtergrond_Tekengebied 1.jpg
T&T TRASH TV 
Ties&Tom

DENK JE ALLES GEZIEN TE HEBBEN...

2021 is het jaar van de os, maar wat ons betreft dopen we dat om tot het jaar van het televisiescherm. Nog nooit hebben we met z'n allen zoveel series, films, live optredens en tv programma's gestreamd! En laten we eerlijk wezen, de programma's schieten als paddenstoelen uit de grond. Tijdens de live uitzending van T&T Trash TV zappen we door de jungle van televisie heen. Tien seizoenen in een kwartier en gegarandeerd voor ieder wat wils! Binge-watch je met ons mee? Als jullie zorgen voor de drankjes, dan zorgen wij voor het entertainment. Zoals een bekende koekenbakker zou zeggen: "Iedereen klaar? Zappen maar!"

Niets van de UITparade missen?

#Netwerk079events

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle