top of page

Valentijnsbijeenkomst

14 februari 16:00-19:00


Valentijnsbijeenkomst


Kennissessie met Eva Brouwer: Pak je podium 

Wat is jouw verhaal en hoe vertel je dit op een pakkende manier? Dat is de vraag die spreker en presentatietrainer Eva Brouwer beantwoordt tijdens de kennissessie van deze netwerkbijeenkomst.

Veel mensen spreken zich niet of nauwelijks uit omdat ze denken: “Wat heb ik nou te melden?” of “Wie zit er nu op mijn verhaal te wachten”. Terwijl iedereen een verhaal heeft dat waarde toevoegt. Welk verhaal dat is, dát laat Eva ons ontdekken tijdens de kennissessie. 


Valentijnsdag

Op Valentijnsdag geef je je geliefde extra aandacht. Als we dat vertalen naar onze mooie club, dan zijn dat de andere deelnemers en relaties van Netwerk Zoetermeer. Dat zijn er zoveel, dat er ongetwijfeld leden zijn die je niet zo goed kent. En dat is zonde!  Daarom organiseren we tijdens de netwerkbijeenkomst van 14 februari een speciale 'date' voor je. Een date met een collega ondernemer of relatie, waarvan wij denken dat het waardevol is om die beter te leren kennen. Natuurlijk is er ook gewoon ruimte om te netwerken met de rest van de aanwezigen, onder het genot van een drankje en hapje 


Locatie en programma

Leden en relaties van Netwerk Zoetermeer hebben de uitnodiging ontvangen met de locatie in hun mailbox. Al onze bijeenkomsten zijn voor de leden van Netwerk Zoetermeer en genodigden. Ben je geen lid, maar wil je daar meer over weten? Neem dan contact op met info@netwerkwerkzoetermeer.nl Programma 14 februari 2024

16:00 uur - Inloop

16:30 uur - Kennissessie "Pak je podium" met Eva Brouwer

17:40 uur - Welkomstwoord

18:00 uur -  Date met collega ondernemer + borrel

19:00 uur - Einde (tijd om je echte geliefde in het zonnetje te gaan zetten thuis!)


Aanmelden

Meld je vóór dinsdag 13 februari aan, bij voorkeur via de besloten Netwerk Zoetermeer app.


Voedselbankactie

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst gingen we van start met de Voedselbankactie van dit jaar. Op 14 februari maken we bekend hoeveel we namens Netwerk Zoetermeer aan de Voedselbank kunnen doneren. Heb je nog niet gedoneerd, maar wil je dat nog wel doen? Het kan nog! Kijk hier hoe. Elk bedrag is welkom! Waarvoor dank. 


bottom of page