top of page

25 april - Netwerkborrel SnowWorld

In april organiseert Netwerk Zoetermeer de netwerkbijeenkomst bij SnowWorld Zoetermeer. Wim Hubrechtsen, CEO SnowWorld, en Esther van der Meer, vestigingsmanager SnowWorld Zoetermeer, nodigen de leden en relaties van Netwerk Zoetermeer van harte uit voor een mooie netwerkborrel en delen graag de uitbreidingsplannen van SnowWorld en Adventure Valley.


Dinsdag 25 april 2023 Tijdstip: 16.30 - 18.30 uur

SnowWorld Zoetermeer Buytenparklaan 30 2717 AX Zoetermeer


Afscheid van directeur Ruud Steggerda Graag maakt het bestuur tijdens deze bijeenkomst ook van de gelegenheid gebruik om - samen met de businessclub en relaties van Netwerk Zoetermeer - afscheid te nemen van onze directeur Ruud Steggerda.

Zes jaar lang heeft Ruud zich als directeur met hart en ziel ingezet voor Netwerk Zoetermeer en voorganger Floravontuur Promotie Zoetermeer. Samen met zijn team maakte Ruud ons netwerk tot het middelpunt van de stad, met projecten en activiteiten op het gebied van citymarketing, evenementen en als vertegenwoordiger van het bedrijfsleven. Het waren jaren vol beweging: onder Ruuds leiding ontstond de fusie tussen beide businessclubs in de stad. Hij bood ondernemers, cultuurinstellingen en evenementenorganisatoren de helpende hand tijdens de coronacrisis. En de subsidierelatie met de gemeente werd uiteindelijk noodgedwongen afgebouwd. Zijn inzet voor Netwerk Zoetermeer en voor de stad is enorm geweest en daar willen we hem tijdens deze bijeenkomst nog eenmaal goed voor bedanken.


Programma 16.30 uur Inloop 17.15 uur Officiële gedeelte 18.30 uur Einde netwerkbijeenkomst


Na afloop van de netwerkbijeenkomst heeft u de mogelijkheid gezellig met andere ondernemers te blijven eten in Monte Bianco, het Italiaanse restaurant van Snowworld. Aanmelden Aanmelden kan via dit formulier. Hier kan ook worden aangegeven of je na afloop wilt blijft etenbottom of page