top of page

20 september - Miljoenenontbijt


De derde dinsdag in september nadert. Graag nodigen we je van harte uit voor het Netwerk Zoetermeer Miljoenennota Ontbijt op woensdag 20 september!

Dit jaar vindt het ontbijt plaats op een wel heel bijzondere plek. Samen met de gemeente Zoetermeer ontvangen we jullie op de bodem van het nieuwe zwembad aan het Van Tuyllpark. Een uniek moment, want enkele dagen daarna zal het bad gevuld gaan worden met water.


Woensdag 20 september 2022

Tijdstip: 07.00 - 09.30 uur

Locatie: Zwembad Van Tuyllpark (in aanbouw)

Van der Hagenstraat 24

2722 NT Zoetermeer


Traditiegetrouw nodigen wij de leden van de businessclub op de ochtend na Prinsjesdag uit voor het Netwerk Zoetermeer Miljoenennota Ontbijt. Op deze derde woensdag in september zal Hans Biesheuvel de voorzitter van Ondernemend Nederland, tijdens het ontbijt toelichten wat het nieuwe regeringsbeleid zal betekenen voor de ondernemers en het bedrijfsleven in Zoetermeer.


Na het ontbijt is er de mogelijkheid onder het genot van een kopje koffie en lekkers met elkaar na te praten.


Programma

07.00 uur Ontvangst

07.15 uur Spreker: Hans Biesheuvel (ONL)

09.30 uur Einde bijeenkomst


Aanmelden

Aanmelden kan bij voorkeur via de Netwerk Zoetermeer Business App of wanneer je de app nog niet hebt door een mail te sturen. Neem gerust een relatie of introducé mee. Let op: aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 19 september 12.00 uur.

bottom of page