Oranje achtergrond_Tekengebied 1.jpg
TOEREN OP EEN E-CHOPPER!

Brede banden, een hoog stuur en een accu die met gemak de hele rit meegaat:

dat is de stoere E-Chopper van Netwerk Zoetermeer!


Met deze duurzame en geruisloze elektrische scooter ontdek je Zoetermeer en omgeving op een wel heel toffe manier. Netwerk Zoetermeer heeft een leuke en verrassende route gemaakt, waarbij er van alles is te beleven onderweg, zowel actief als culinair.

De route brengt je langs typisch Zoetermeerse bezienswaardigheden, zoals Watertoren De Tien Gemeenten, uitkijkpunt De Rozenberg, de Skybar van SnowWorld (80 m hoog) en de historische korenmolen De Hoop. Uiteraard vind je ook horecalocaties en attracties op de route waar je even kunt ontspannen of een versnapering kunt bestellen. Denk hierbij aan BurgGolf Zoetermeer, Restaurant Hoeve Kromwijk en boerderij ’t Geertje. Kortom: UIT in Zoetermeer!

ARRANGEMENTPRIJZEN:
3 uur toeren: € 37,50 p.p.
5 uur toeren: € 59,00 p.p.

ARRANGEMENTPRIJS IS INCL:
- gebruik van de E-chopper
- avontuurlijke route door de omgeving van Zoetermeer
- drankje bij Hoeve Kromwijk

Het Netwerk Zoetermeer E-Chopper-arrangement is (momenteel) beschikbaar voor 8 personen. Wil je liever met meer mensen op pad? Laat het ons weten, dan regelen we extra choppers voor jouw gezelschap.

Voor het rijden op onze E-Choppers heb je alleen maar een rijbewijs AM (scooter) of B (auto) nodig. De verkeersregels zijn hetzelfde als die op de fiets, dus je hoeft je niet aan te passen aan ingewikkelde regels.

Boeken? Neem contact op met Netwerk Zoetermeer. Bel naar 079 - 316 16 16 of mail naar info@netwerkzoetermeer.nl. De E-Choppers zijn van maandag t/m vrijdag tot 17:00 uur beschikbaar. In het weekend op aanvraag.

Meer zien van

de e-choppers?

#Netwerk079events

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle