Oranje achtergrond_Tekengebied 1.jpg
TOEREN OP EEN E-CHOPPER!

Brede banden, een hoog stuur en een accu die met gemak de hele rit meegaat:

dat is de stoere E-Chopper!


Met deze duurzame en geruisloze elektrische scooter ontdek je Zoetermeer en omgeving op een wel heel toffe manier. De scooters zijn te huren bij Hoeve Kromwijk, een leuke uitvalsbasis om verschillende kanten op te gaan. Ontdek de natuur en bezienswaardigheden van Zoetermeer.

De route brengt je langs typisch Zoetermeerse bezienswaardigheden, zoals de Nieuwen Driemanspolder, Westerpark, Buytenpark, Noord-AA, watertoren De Tien Gemeenten, uitkijkpunt De Rozenberg, de Skybar van SnowWorld (80 m hoog) en de historische korenmolen De Hoop.  Onderweg kan je verschillende horecalocaties aan doen waar je even kunt ontspannen of een versnapering kunt bestellen. Kortom: UIT in Zoetermeer!

ARRANGEMENTPRIJZEN:
3 uur toeren: € 37,50 p.p.
5 uur toeren: € 59,00 p.p.

ARRANGEMENTPRIJS IS INCL:
- gebruik van de E-chopper
- avontuurlijke route door de omgeving van Zoetermeer
- drankje bij Hoeve Kromwijk

Het E-Chopper-arrangement is (momenteel) beschikbaar voor 8 personen. Wil je liever met meer mensen op pad? Laat het weten, dan regelt Hoeve Kromwijk extra choppers voor jouw gezelschap.

Voor het rijden op onze E-Choppers heb je alleen maar een rijbewijs AM (scooter) of B (auto) nodig. De verkeersregels zijn hetzelfde als die op de fiets, dus je hoeft je niet aan te passen aan ingewikkelde regels.

Boeken? Neem contact op met Hoeve Kromwijk. Bel naar 079-321 74 98.

Meer zien van

de e-choppers?

#Netwerk079events

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle