Informeel bijkletsen

over alles wat ons bezighoudt

Blauwe achtergrond_Tekengebied 1.jpg
BUSINESSCLUB
EVENTS
Oranje achtergrond_Tekengebied 1.jpg

do 26 aug

ZOMERBORREL

Met groot plezier nodigen we je uit voor de Netwerk Zoetermeer Zomerborrel. Gastheer Dekker Zoetermeer heeft onlangs zijn zalen en buitenterras vernieuwd. In samenwerking met deze prachtige vrijetijdsaanbieder organiseren we graag onze eerste live netwerkborrel voor ondernemend Zoetermeer na de zomervakantie.

Voor de liefhebbers is er voorafgaand aan de borrel de mogelijkheid om deel te nemen aan één van de vele activiteiten die Dekker Zoetermeer te bieden heeft. Vanzelfsprekend hanteren we de actuele maatregelen in het kader van Covid-19.  

Programma
16.30 uur             Ontvangst deelnemers aan de activiteiten
17.00 uur             Ontvangst deelnemers netwerkborrel
17.00-18.00 uur   Activiteitenprogramma
18.30 uur             Welkomstwoord
19.30 uur             Einde bijeenkomst
19.30 uur             Aanvang aansluitend diner (eigen bijdrage)

Activiteiten waaraan deelgenomen kan worden (uiteraard met inachtneming van eventuele coronamaatregelen):

  • Bowlen

  • Escape Room

  • Snooker

  • Poolbiljart

Je bent welkom deel te nemen aan de activiteiten, maar dit is niet verplicht. Uiteraard kun je je ook aanmelden als je alleen van de borrel gebruik wilt maken. Afhankelijk van de actuele situatie gelden voor deelname aan de Escape Room-activiteit aanvullende corona-maatregelen. 

Aanmelden voor de activiteiten kan via het registratieformulier of de button onderin dit bericht.

Na de bijeenkomst bestaat de mogelijkheid om gezellig te blijven eten. Geef dit aan in het registratieformulier. Er is een gezellige plek voor ons gereserveerd en er wordt speciaal voor de businessclub een heerlijk menu samengesteld. Meer informatie volgt na je aanmelding. 

Wij vinden het altijd leuk om nieuwe ondernemers te ontmoeten dus wil je een introducé of collega uitnodigen, meld dit dan bij je aanmelding.

Netwerk Zoetermeer wenst je een heel mooie zomer en kijkt ernaar uit iedereen weer persoonlijk te zien na een welverdiende zomervakantie. Tot 26 augustus bij Dekker Zoetermeer.

 

Je wil toch niets

als laatste weten?

#netwerkZMbusiness

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle