GOOD TIMES,
GOOD MUSIC &
GOOD MEMORIES
Oranje achtergrond_Tekengebied 1.jpg
BEVRIJDINGSDAG ZOETERMEER

Natuurlijk vieren we dit jaar Bevrijdingsdag met elkaar! Ondanks de gekke tijd gaan we met verschillende toffe livestreams met heel Zoetermeer en vele partners uit de stad een feestje bouwen. Met als grote klapper Typhoon op het podium bij Cultuurpodium Boerderij. Overdag kunnen de kinderen meedansen en zingen tijdens een livestream in het Stadstheater en in de avond spelen vier grote bands in Cultuurpodium Boerderij. Uiteraard wordt ook dit jaar Bevrijdingsdag geopend door onze burgemeester en delen we Vrijheidspakketten uit aan ouderen in de stad. Misschien dit jaar allemaal niet live, maar we zullen 5 mei met elkaar vieren! 

Presentatie

Boerderij:

Splinter Chabot

DE ARTIESTEN
Oranje achtergrond_Tekengebied 1.jpg
TYPHOON

Met Typhoon als headliner belooft het als vanouds in de avond weer dansen geblazen. Samen met zijn ijzersterke band en zijn nieuwe album ‘Lichthuis’ op zak kan hij niet wachten om weer samen te zijn met het publiek. Na grote livestreams als De Vrienden van Amstel Live en de Streamers is het nu tijd voor Zoetermeer! Waar of hoe je zijn muziek ook luistert; Typhoon raakt je in je ziel en laat je bewegen van klein en intiem tot een energetisch spektakel.

Niets van

Bevrijdingsdag

 missen?

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

#Netwerk079events

Oranje achtergrond_Tekengebied 1.jpg
OPENING BEVRIJDINGSDAG

Ieder jaar steekt de burgemeester het vrijheidsvuur aan om alle slachtoffers te herdenken. Dit jaar is dat niet anders. Het is dit jaar zelfs extra bijzonder, omdat het de eerste keer zal zijn van onze nieuwe burgemeester Michel Bezuijen. Hij zal traditiegetrouw Bevrijdingsdag in Zoetermeer openen en ook dit zal zichtbaar zijn het Facebookevent van Bevrijdingsdag. 

In samenwerking met Stichting Piëzo worden dit jaar Vrijheidspakketten uitgedeeld aan eenzame ouderen in de stad. Met stadsdichter Robbert Roos wordt er speciaal voor deze dag een boekje uitgebracht met Zoetermeerse verhalen over oorlog en vrede. Samen met dit boekje, vormen vrijheidsonderzetters van de Ambachtenwerkplaats, chocolaatjes van de Zoetelaar en heerlijke thee het Vrijheidspakket. Onze burgemeester

zal tijdens de opening het eerst pakket overhandigen.